HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Hosszú távú minőség

2009.02.02. 15:55 rgstudio

Félinformációk és hibás értesülések alapján, gyakran vonnak párhuzamot a minőségirányítási rendszerek és a megnövekedett papírmunka között. Sokan csak azt látják, hogy az ISO rendszer bevezetésekor megszaporodik a tennivaló és egy dologgal többre kell odafigyelni.

Nem mindig egyszerű eligazodni az ISO rendszerek között. Kinek az ISO 9001, kinek az ISO 16949 van éppen szüksége. Mielőtt egy cég eldönti, hogy belekezd valamelyik minőségirányítási stratégia megvalósításába, érdemes alaposan áttanulmányoznia a kérdést.

A minőségirányítási rendszerek napjainkra egyenlővé váltak magával a minőséggel. Az irányítási rendszer tanúsítása a megrendelők által támasztott követelményeknek való megfelelés bizonyításához fontos eszköz. Önmagában azonban nem elegendő egy nyereséges vállalkozáshoz. Ehhez mindenképpen szükségesek a megrendelők, a vevők megelégedettségének az elnyerésére irányuló és a versenyképességet növelő, azt javító minőségügyi stratégiák.
 

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás pécs iso minőségbiztosítás minőségirányítás 9001 iso/ts 14001 16949

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr49918341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása