HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Térelválasztás zaj, por és hideg mentesen!

2009.05.20. 13:16 rgstudio

Nagyobb, főkét ipari terek elválasztásánál komoly gondot jelent az átlagon felüli igénybevétel. Folyamatosan jönnek-mennek a targoncák, tűz a nap, aztán hetekig fagyott a levegő. Száll a por és a hegesztő szikrái égetik a levegőt.

Ilyen mostoha körülmények között kell valami megoldás arra, hogy a különböző tereket megfelelően el lehessen választani. A kapuk ajtók eleve szóba sem jöhetnek, mert nincs ember, nincs idő a működtetésükre. A Gépek és emberek egymás után mennek egyik hangárból a másikba. Az átjárók terheltsége maximális.

Mivel érdemes megoldani a térelválasztást az ilyen esetekben?

Egyszerű, kedvező árú és elnyűhetetlen függönyökkel! Ipari, pcv függönyök kínálják a leghatékonyabb megoldást a terek elválasztására.

A műanyag függönyök kiváló zaj, por és hőszigetelő hatással bírnak. A legjobbhatás érdekében csak minőségi terméket válasszon! A Rollmaster Kft Közép-Európa három országában rendelkezik szakmai képviselettel.

Többéves szakmai háttérrel rendelkező csapat mind az értékesítés mind a kivitelezés terén a gyors, megbízható és pontos teljesítésre törekszik. Mindezt a legmodernebb informatikai háttér és megbízható infrastruktúra támogatja.

Szólj hozzá!

Címkék: függöny műanyag ipari pvc szalagfüggöny térelválasztó függönyök lengőajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr821133352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása