HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Az internet Önnek dolgozik!

2010.10.22. 11:58 rgstudio

Mindössze két fővel alakult meg 2000-ben a pécsi RG Stúdió Kft. A megalapítás óta eltelt 10 év alatt a 2 fős vállalkozás mára egy 4 cégből álló RG Magyarország nevű cégcsoporttá nőtte ki magát és szélesítette profilját.

 

A pécsi RG Stúdió internet alapú megoldások, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozik, hogy ügyfeleinek segítsen kihasználni az online világ üzleti lehetőségeit. Mindezt az egyszerű és kisebb Microsite-októl kezdve a nagy weboldalak készítésével, valamint továbbajánló és Facebook kampányok lebonyolításával, weboldalak keresőoptimalizálásával, webdesign készítéssel, arculattervezéssel, online marketing tanácsokkal segíti elő.

A honlap készítésben és az online marketingben jártas cég kiváló választás lehet a kisebb és nagyobb volumenű ötletek megvalósítására is, melyet a Kft. referenciái is jól alátámasztanak.
 

1 komment

Címkék: weboldal pécs weblap webáruház készítés honlapkészítés weblapkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr32390629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása