HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Hogyan tervezzük meg cégünk arculatát?

2010.07.14. 12:51 rgstudio

Napjaink rohanó világában, amikor az embereknek mindenre  kevesebb idejük van, egyre fontosabbá válik a cégek megjelenése. Hiszen ez az, amivel a lehetséges ügyfelek először találkoznak. Ha ez nem megfelelő, akkor elpártolhatnak a cégtől és a konkurenciát választják.

Ezért kell nagy gondot fordítani a megfelelő céges arculat kialakítására. Olyan arculatot kell kidolgozni, amelyre jellemző az egységesség, ami illik a céghez, valamint a meglévő és a potenciális ügyfelekhez. Fontos, hogy ha az emberek meglátják a cég logóját, névjegykártyáját, levélpapírját, weboldalát, egyéb arculati elemét, akkor rögtön a cégre asszociáljanak.

Az arculati koncepció kialakítása során az első lépés a célok meghatározása, ezt követi a célpiac megismerése, igények felmérése, majd az adtok alapján olyan design elkészítése, ami minden egyes arculati elemeken jól használható.

Ha többet szeretne megtudni az arculati koncepcióról és annak kialakításáról, akkor kattintson ide.
 

Szólj hozzá!

Címkék: koncepció céges kézikönyv arculat arculattervezés arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr932151178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása