HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Bélyegzők Pécsett széles választékban!

2009.08.18. 13:08 rgstudio

A pécsi székhelyű Gravírtechnikánál megtalálhatók a különböző stílusú bélyegzők. Standard és speciális típusok a legkülönfélébb igényeknek megfelelően.

Az osztrák gyártású COLOP bélyegző család szinte minden bélyegzési feladatra megoldást nyújt. A dátumos és dátum nélküli bélyegzők közül irodai használatra műanyagházas, fokozott igénybevételre fémházas bélyegzőket, irodán kívüli használatra pedig zsebbélyegzőket kínálunk. A méretválaszték világszerte egyedülállóan széles. A kreatív termékfejlesztésnek köszönhetően a termékcsoportok közül többet világelsőként és szabadalmakkal védve hozott forgalomba a COLOP.

Aláírás bélyegzőtől kezdve, a zsebbélyegzőn át, a bélyegzős festékekig nálunk minden megtalálható! Látogassa meg honlapunkat!

Szólj hozzá!

Címkék: pécs baranya bélyegző bélyegzőkészítés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr211317418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása