HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Kellemes kikapcsolódás a NAPRAFORGÓ Wellness Ház és Panzióban Pécsett

2009.10.20. 15:37 rgstudio

Az újépítésú, háromcsillagos panzió ideális szállás az üzleti úton levőknek, valamint a munka fáradalmait kipihenni vágyóknak. A mediterrán hangulatú Pécs belvárosában két szobatípussal, családias vendéglátással és sok-sok programmal és szolgáltatással várják a vendégeket. Ha nem tudja mit is érdemes megnézni a környéken, vagy merre induljon el? A panzió munkatársai készséggel állnak rendelkezésére.

A szomszédos panziók segítségével lehetséges nagyobb buszos kirándulók elszállásolására, valamint a szálló vendégei természetesen ingyen használhatják a zárt parkolót, illetve segítséget nyújtunk a buszok parkírozásában is.

Két szobatípussal is rendelkezünk, így minden vendég megtalálhatja a számára megfelelő szolgáltatású szobát pihenéséhez.

A panzió épületében található kávézó, a szomszédos étterem, saját wellness szolgáltatásaink valamint Pécs belvárosában, az épülettel szemben található Hullám fürdő sport és élménymedencéi mind-mind a panzió vendégei kényelmét szolgálják.

A virtuális séta során pedig meggyőződhet saját szemével arról, hogy igenis érdemes a NAPRAFORGÓ Wellness Ház és Panziót választani.

Szólj hozzá!

Címkék: pécs hotel szoba szállás wellness panzió

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr281463274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása