HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Eredmeényes gazdálkodás elősegítése a festésben a Festékbázis Kft. segítségével

2009.10.27. 16:13 rgstudio

A Festékbázis Kft. egyedülálló választékkal várja a felújítani vágyó vásárlókat, azokat, akiknek fontos a minőség, a környezettudatos megoldás, valamint a munkafolyamatokról szívesen tájkozódik szakemberektől.

Széles a termékek skálája falra, fára, fémre. Mindezen termékek felhasználásáról, alkalmazásáról szívesen tájékoztatnak honlapukon, valamint e-mailen keresztül.

A Valmor Flexibilis Padlóbevonat egy kiváló minőségű, vízzel hígítható, kültérben is használható termék. Olyan felületek (játszótéri rugalmas védőburkolat, kocsi beálló, járda, garázs, stb.) esetében használható, ahol cél az átlagosnál nagyobb felületi terhelés elvárásainak való megfelelés. A bevonat ellenáll a mindennapi igénybevételnek, tartós és emellett dekoratív, esztétikus felületet biztosít. Csak porózus felületekre használható!

Minimum ilyen részletességgel tájékozódhat, aki ellátogat a www.festekbazis.hu weboldalra.

Ha szeretne részletes információkat megtudni a festési folyamatokról és az alapanyagok felhasználásáról kattintson.

Szólj hozzá!

Címkék: alapozó univerzális festés festék vakolat tetőszigetelés falfesték festékek valmor mélyalapozó lélegző homlokzatfesték parkettalakk korróziógátló fafesték fémfesték

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr671479268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása