HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Adótanácsadás és Könyvelés Nyíregyházán

2010.03.17. 10:39 rgstudio

Az Adó-Korrekt Könyvelő Iroda 1998-ban kezdte meg működését Nyíregyházán. A több mint 10 éves működésünk alatt megfelelő szakmai tapasztalatot szereztünk, úgy az egyéni vállalkozók, mint a társaságok könyvelési feladatainak ellátása terén.

Munkatársaink megfelelő szakmai kvalitásokkal rendelkeznek, akik közül mindenki mérlegképes könyvelő, az iroda  vezetői adószakértő és közgazdász végzettséggel rendelkeznek.
Folyamatosan bővülő ügyfélkörünk jelenleg több mint 70 partnert jegyez. Megbízóink között megtalálhatóak az egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, melyek tevékenysége igen széles.

Vannak közöttük közúti szállítással, szállítmányozással, építőiparral, kereskedelemmel, oktatással, számítástechnikai szolgáltatással foglalkozó vállalkozások. Ennek köszönhetően valamennyi gazdasági terület számviteli és adózási sajátosságait kielégítő ismereteket szereztünk.

Tekintse meg az új weboldalt és kérje tanácsainak pénzügyei rendezésére.

Szólj hozzá!

Címkék: nyíregyháza könyvelés bérszámfejtés adótanácsadás könyvvizsgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr191846464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása