HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Födém megoldások a Léta-Ker-nél

2010.05.27. 14:32 rgstudio

A födém - szakszerűen mondva - az a vízszintes teherhordó szerkezet, ami lezárja felülről a teret, és elválasztja az egymás feletti szinteket. Rengeteg elvárásnak kell megfelelnie, például statikai követelményeknek és teherbírásnak.

Fontos tisztázni, hogy mik az elvárások a bekerülő teherhordó szerkezettel szemben. Például, hogy tervezi-e padlófűtés beépítését, hogy milyen burkolatot szeretne majd alkalmazni vagy a tetőtér milyen funkciót tölt majd be.

Másmilyen födém kell egy kétszemélyes, vízzel teli pezsgőfürdőhöz, és egy kis alapterületű pihenősarokhoz. A tűzvédelmi szempontokat is figyelembe kell venni, nem beszélve a hő- és hangszigetelő réteg kialakításáról.

Ha ezek hiányoznak, az csökkentheti, és valószínűleg csökkenteni is fogja komfortérzetünket. Ha ráadásul gyermekeket nevel, pontosan tudja, milyen előnyei vannak a hangszigetelésnek.

Amennyiben kérdése van a födémezéssel kapcsolatban, keresse munkatársainkat!

Szólj hozzá!

Címkék: pécs kémény építőanyag kereskedés hőszigetelés térburkolat tüzép tetőfedés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr272035547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása