HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Mit kérdeznél a legnagyobb közösségi oldaltól?

2012.05.24. 12:29 rgstudio

Hányszor szidtad már magadban a Facebook-ot, mert valamit nem értettél, nem sikerült, elrontottad és nem találtál rá megoldást? Ha legalább egyszer is felmerült benned ilyen kérdés, amire azóta sem kaptál választ, akkor most eljött a Te időd! 

Részt vettünk egy marketing konferencián, ahol ígéretet kaptunk egy Facebook-os munkatárstól, hogy minden felmerülő kérdésünket meg fogja válaszolni. Ezt a szuper lehetőséget meg szeretnénk osztani veled is, küldd el nekünk a kérdésedet, hogy a lehető legtöbb problémára kapjunk választ! 

Ez a lehetőség azért is különleges, mert amúgy nem igazán van esélye senkinek sem arra, hogy a kérdéseire választ kapjon, személyes Facebook-os forrásból. Már elkezdtük összegyűjteni a kérdéseket, a válaszok folyamatosan érkeznek rájuk. Kattints ide, és tudj meg többet erről a lehetőségről! 

Írj nekünk e-mailt, küldd el a kérdéseidet! A beérkező válaszokat is kommunikáljuk idővel, ezért ajánlott figyelemmel kísérni oldalunkat: www.rgstudio.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr644543569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása