HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Hogyan lehet megoldani, hogy egy építkezés ne kerüljön plusz időbe és extra költségbe?

2011.08.23. 09:03 rgstudio

Erre a kérdésre a legjobb válasz az, ha az építkezést projektként kezeljük. Egy jól felépített és sikeres projekt véghezvitelét pedig a projektmenedzsment segíti elő.

Mi is a projektmenedzsment? Kattintson és tudjon meg többet!

A projektmenedzsment nem kizárólag komplex feladatok végrehajtásának, hanem a szervezeti és üzleti stratégiák megvalósításának alapvető eszközrendszere, egyszersmind a működés filozófiája.
A vállalatok, illetve az állam -és közigazgatás szervezetei legfontosabb feladataikat és fejlesztéseiket projektként valósítják meg.

Ha Önnek is fontos, hogy építkezése időben, és plusz költségek nélkül menjen végbe, akkor kezelje projektként a feladatot!

A Pentz Kft. munkatársai több hazai, illetve nemzetközi vállalat számára végeztek projektmenedzsment feladatot, így nagy gyakorlati tapaszatalattal rendelkeznek.

Olvasson többet a Pentz Kft. projektmenedzsment szolgáltatásáról. Kattintson ide!
 

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlanközvetítés ingatlanok projektmenedzsment műszaki ellenőrzés baranya megyei ingatlanok ingatlan baranya megye projektmenedzsment feladatok

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr203172817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása