HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Kinek van szüksége létesítménygazdálkodásra?

2011.12.20. 14:49 rgstudio

A létesítménygazdálkodás egy viszonylag új fogalom, így kevesen tudják, hogy mire is jó, és miért érdemes ezt a szolgáltatást is igénybe venni.

Ön tudja?

Ha nem, akkor kattintson ide, és ismerje meg ezt a szolgáltatást!

Egy cég fő tevékenységének működéséhez szüksége van támogató eszközökre és szolgáltatásokra. Ezeknek az eszközöknek és szolgáltatásoknak a szervezeten belül való koordinálásával, menedzselésével foglalkozik a létesítménygazdálkodás (angol kifejezéssel facility management).

Ilyen szempontból mindegy, hogy egy szervezet mekkora, milyen terméket, szolgáltatást állít elõ, létesítménygazdálkodásra mindenképpen szüksége van.

Ha érdekli ez a szolgáltatás, szeretné megismerni közelebbről, akkor látogasson el a Pentz Kft. honlapjára, ahol megfelelő információkat kaphat Ön is! Kattintson ide most!

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan ingatlan eladás létesítménygazdálkodás facility management ingatlan közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr863478319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása