HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Bortól csillagos az ég!

2013.03.18. 12:53 rgstudio

A bor szeretete már nagyon régóta jelen van hazánkban, hiszen a magyar borok méltán híresek a világban. Személy szerint a villányi borokért rajongok, hiszen azok az igazán zamatos borok. A villányi pincészetek közül sok palackozott borokat is értékesít, így azokhoz könnyedén hozzájutunk a boltok polcain is.

Ön melyik villányi pincészet borait kedveli?


DSC_8837j.jpg2011-ben egy új borászat ütötte fel a fejét Villányban: a Csillag-Völgy pincészet. Ide kattintva elérheti a pincészet weboldalát!

Tavaly volt szerencsém megkóstolni, és fantasztikusak a borai. A vörös bortól, a fehérig mindegyik illatos és reduktív bor. A számomra legízletesebb az Irsai Olivér volt.

Ezt az élményt olyan fantasztikusnak éltem át, hogy meg akartam osztani másokkal is. Ajánlom tehát mindenkinek a villányi Csillag-Völgy pincészetet, ahol borkóstolásban, pincelátogatásban is részt vehet!

Bővebb információért kattintson ide!

Szólj hozzá!

Címkék: borászat borkóstolás vörös bor reduktív bor villányi pincészet villány bor

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr25141277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása