HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Lélegző falfestékek frissen készült falakra is!

2009.10.19. 16:24 rgstudio

A Valmor Air Flow lélegző falfestékek különleges összetételüknek köszönhetően ideálisak a frissen készül új falak bevonására is? Melyek ezek a különleges tulajdonságok, amivel a korábbi idők festékei nem rendelkeztek? Legelőször a légáteresztő tulajdonságát kellene kiemelni, melynek segítségével a fal természetes légzését nem gátolja, így lehet az, hogy a még 35 %-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető. A különleges festékek felviteléi technikáiról könnyen tájékozódhat mindenki a www.festekbazis.hu oldalon.

További tulajdonságai:

  • kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkezik
  • nagy fedőképességű
  • környezetkímélő.
     

A VALMOR termékcsalád másik egyedülálló terméke a VALMOR UNIVERZÁLIS Mélyalapozó, melynek használatával megakadályozhatjuk az esetleges felületi festési foltosodást.

Szólj hozzá!

Címkék: alapozó univerzális festés festék vakolat tetőszigetelés falfesték valmor mélyalapozó lélegző homlokzatfesték parkettalakk korróziógátló fafesték fémfesték

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr311460933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása