HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Miért fontos az arculattervezés?

2010.05.20. 16:11 rgstudio

Amikor valaki találkozik egy új emberrel, akkor a megjelenése, az öltözéke, a haja, egyszóval a külseje alapján kialakul benne egy első benyomás, mely akár meg is bélyegezheti a későbbi kapcsolatot vele. Ugyan ez a helyzet a cégek arculatával is.

Ha az nem megfelelő, és rossz kép alakul ki a potenciális ügyfelekben, akkor nem csak, hogy elfordulhatnak, de akár még rossz hírét is kelthetik a cégnek a többi lehetséges ügyfél körében. Ezért kell mérlegelni a következő kérdést. Egy kis áldozat a megfelelő arculat kialakítására és az ügyfelek száma el kezd növekedni, vagy nem költök változtatásokra, ebben az esetben azonban az ügyfelek száma nem, hogy nőni fog, de még az is előfordulhat, hogy csökken. A döntés most már csak Önön múlik.

Változtat, vagy kockázat?

Szólj hozzá!

Címkék: céges kézikönyv arculat arculattervezés arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr552018346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása