HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Mi is az az arculat?

2010.06.24. 08:07 rgstudio

Amikor egy ember találkozik egy ismeretlennel, akkor a külső megjelenése, beszédstílusa, gesztusai, mimikái alapján kialakul benne egy első benyomás. Ugyan ez jellemző a cégekre is. Amikor egy potenciális ügyfél először találkozik a céggel, annak vizuális elemei, mint logo, névjegykártya, levélpapír, weboldal, céges prospektus és azok design-a, valamint, az azokban közölt információ alapján kialakul benne egy első benyomás, melyet nem lehet megismételni.


A cégeknek olyan arculati koncepcióval kell az ügyfeleik elé állni, ami jól tükrözi, hogy kik is ők, mi a céljuk, mit képviselnek. Ezeknek a segítségével egy olyan kép alakulhat ki az ügyfelekben, ami segíthet az üzlet megkötésében, a cég tovább ajánlásában és a pozitív image kialakulásában.


Az üzleti életben tehát fontos, hogy a cégek, vállalatok jól megtervezett arculati koncepcióval jelenjenek meg a piacon.
 

Szólj hozzá!

Címkék: koncepció céges kézikönyv arculat arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr842105646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása