HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Miért fontos az arculattervezés?

2010.07.01. 09:21 rgstudio

Amikor valaki találkozik egy új emberrel, akkor a külső megjelenése, mimikái, beszédstílusa és a közölt információ alapján kialakul benne egy kép az adott személyről.


Ugyan ez vonatkozik a cégekre is. A potenciális ügyfelek a vállalat arculati elemei alapján kialakítanak egy képeket a cégről. Ezért fontos, hogy a cégek nagy figyelmet fordítsanak az arculattervezésre.


Fontos, hogy a cég arculati elemei és a céljai között összhang legyen, hiszen ha ez nem valósul meg, az megtéveszthető lehet és az emberekben kettős kép alakulhat ki a cégről.


Az arculati elemek tervezésénél azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy az egységesség megvalósuljon, amely pozitív képet alakíthat ki az ügyfelek fejében.
 

Szólj hozzá!

Címkék: céges kézikönyv arculat arculattervezés arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr142122483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása