HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Arculati koncepció kialakítása

2010.07.20. 08:34 rgstudio

Az egységes arculat hozzá járulhat egy cégről való pozitív kép kialakulásához, ezért a cégek számára különösen nagy figyelmet kell fordítani a megjelenésükre. Ennek a kialakításában lehet segítségükre az arculati koncepció.


Az arculati koncepció kialakításakor a céges arculatot a legkisebb elemtől kezdve kell felépíteni. Meg kell tervezni először a színeket, mintákat, formákat, majd azokat az egyes arculati elemeken meg kell jeleníteni. Fontos, hogy az elemek egységesek legyenek, tehát ugyanaz a színvilág, koncepció jelenjen meg a névjegykártyákon, a céges levélpapíron és a weboldalon is.


A céges arculatnak professzionálisnak, egyedinek és könnyen felismerhetőnek kell lennie, hogy az ügyfelek az egyes elemekről a cégre asszociáljanak.
 

Szólj hozzá!

Címkék: pécs koncepció céges elemek kézikönyv arculat arculattervezés arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr132162798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása