HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Flash alkalmazása a weboldalaknál

2010.07.22. 10:05 rgstudio

A flash olyan multimédiás technológia, amely segítségével interaktív, animációs weblapok készíthetők. Természetesen nem csak a teljes honlapra, hanem annak egyes elemeire is lehet alkalmazni, például egy animált fejléc alkalmazásával.


A flash technológiával készült weboldalak igen látványosak és könnyen megnyerik az oda látogatók figyelmét. Megkönnyíthetik a navigációt és érdekesebbé tehetik az oldalt. Egy-egy, az oldalon található flash játékkal pedig akár újra és újra vissza is térhetnek a látogatók.


A flash honlapok elkészítése előtt azonban nem szabad megfeledkezni a célközönségről, azaz az oldal látogatóiról, hiszen egy-egy ilyen honlap betöltése hosszabb ideig tarthat, és alkalmazásához lejátszó szükséges.


Ha ön is szeretné interaktív weboldalt szeretne, vagy csak szeretné feldobni azt, akkor kattintson ide.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: flash weboldal animáció honlap honlapok animált készítés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr232168081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása