HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Kertépítés

2010.07.22. 09:03 rgstudio

A kertépítés egy nagyon fontos eleme a térburkolás. A térburkolás történhet betonozással, aszfaltozással, díszkavics szétterítésével, vagy térkő lerakásával  - térkövezéssel. Manapság a térkő számít a legesztétikusabb és legszebb megoldásnak - sokan a térburkolás alatt magát a térkövezést értik.

A térburkolat kiválasztásánál esztétikai szempontok mellett leginkább a várható terhelést kell figyelembe venni (gépjármű forgalom, a jármű tömege).  A térburkolás tükrének kiszedése és a szintek kijelölése után a térburkolat szélein a szegélykövek betonágyba kerülnek. Ezután durva murvát terítünk el egyenletesen és lapvibrátorral tömörítjük a rétegeket.   A durva murvára finom murva vagy finom sóder réteg kerül. A finom tükör kihúzása után kezdődhet a térkő lerakása, a tulajdonképpeni térkövezés, a már korábban kiválasztott rakásminta szerint.

A térkövezés végső szakaszában finom homok kerül a burkolatra, mellyel kisöpörjük a térburkolat réseit, és újra tömörítünk.
 


Amennyiben kérdése van a kertépítéssel kapcsolatban, keresse munkatársainkat!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pécs kémény építőanyag kereskedés hőszigetelés térburkolat tüzép tetőfedés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr222167935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása