HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Használja ki a jó időt, újítsa fel otthonát!

2010.08.04. 10:46 rgstudio

A nyár egyik nagy előnye, hogy olyan dolgokra is időt tudunk szakítani, amiket máskor sokáig halogatunk. Ilyen pl. egy régóta vágyott könyv elolvasása, egy régi barát felkeresése, vagy az otthonunk felújítása.

Festés, hőszigetelés, tetőcsere illetve a fürdőszoba, nappali vagy terasz burkolása. Bár ezek a tevékenységek akár tavasszal vagy ősszel is elvégezhetőek, mégis a nyár a legmegfelelőbb alkalom a lakásfelújításra. Ilyenkor ugyanis gyorsabban kiszáradnak a falak festés vagy ragasztás után, kiszellőztethető a lakás néhány óra.

Fogjunk bele minél hamarabb, és a szürke ősz hétköznapokat már felújított othhonunkban várhatjuk! Kattinston részletekért a lakásfelújítással kapcsolatban!

Szólj hozzá!

Címkék: lakásfelújítás tetőcsere

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr662197780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása