HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Reggelente az ablak, ajtó üvegén folyik a pára?

2010.08.25. 16:20 rgstudio

 

Ha a párásodás nem a két üveg között van ("rajzolni" tudunk bele), akkor nem az üvegünk hibájára kell gondolni. A párásodás oka, hogy túl magas a helyiség páratartalma és az üveg felületén (ami a leghidegebb pont a szobában) kicsapódik a víz. A fő ok tehát a magas páratartalom, ami megfelelő szellőztetéssel csökkenthető. Másodlagos ok, hogy a hőszigetelő üveg belső felülete hideg, mert az üveg - rossz hőszigetelő képessége miatt - áthűl. A jelenséget és fő okát (magas páratartalom) megfelelő szellőztetéssel kell megszüntetni.

Biztonsági hőszigetelő ajtó, ablak üvegre van szüksége, szeretné a betörőt kinn tartani lakásából?
 

A biztonsági nyílászáró üveg:
 
Ellenáll a behatolásnak, olyan korlátot biztosítva, amely megakadályozza emberek és tárgyak áthatolását az ajtó vagy ablak üvegen.

Biztonságosan (nem szilánkosan) törik, "pókhálósan" reped, a törött üvegdarabok a helyükön maradnak, csökkentve a sérülés veszélyét.
A biztonsági üveg jobban véd a zajok ellen is.
 


A Műanyag Nyílászáró Szerviz szakszerűen végzi a biztonsági ragasztott üveg cseréjét.

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest pécs ablak ajtó műanyag biztonsági nyílászáró betörésvédelem ablakjavítás erkélyajtó

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr782247108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása