HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Hotel mindenkinek!

2011.06.02. 13:39 rgstudio

 

 

 

 

 

 

Az Ágoston Hotel Pécsett a belvárostól 7-8 perc sétával kényelmesen megközelíthető, csendes szép környezetben található hotel. Ezáltal Pécs múzeumai és nevezetességei gyorsan elérhetők.

Pécs mediterrán hangulatú sétálóutcái, számtalan lehetőséget kínálnak önnek. Többek közt: a híres Székesegyház, a Várfal, kiállítások, koncertek, rendezvények, bulik, éttermek...

A közelben, a pihenni és kikapcsolódni vágyó turistákat pedig a hangulatos települések várják, csodálatos környezetben: Orfű, Abaliget, Harkány, Siklós, Villány, Hertelend.

Tehát, az Ágoston Hotel nemcsak a pihenni vágyó turistáknak kiváló választás, hanem azoknak is akik aktív nézelődéssel kívánják tölteni a nyaralásukat.

Látogasson el az Ágoston Hotelbe és vegye igénybe a hotel nyújtotta számtalan szolgáltatásokat!   

     Foglaljon szállást online!

 

                    

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállások hotelek pécsi pécsett található pécsen hotellehetőségek

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr542951421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása