HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

A hegesztés veszélyei

2009.05.29. 14:54 rgstudio

A különböző hegesztési eljárásoknál képződő sugárzások károsak az emberi szemre. Ezt a fontos érzékszervet legfőképpen az ultraibolya, a kék és az infravörös fény károsítja. Megfelelő munkavédelem mellett ez elkerülhető.

Az optimális védelem megvalósításához nem elég csak a hegesztő védelmét megoldani, hanem a környezetben dolgozókat is védeni kell. Ezt a célt szolgálják a hegesztőfüggönyök.

Csak a minőségi védőeszközök nyűjtanak maximális védelmet! A Rollmaster Kft. európai gyártású hegesztőponyvákat kínál, rendkívül kedvező árakon, gyors szállítási határidővel

Hegesztő szalagfüggöny esetén a 30x30-as zártszelvényből készített acélszerkezet ajánlott hegesztőbox készítéséhez, hegesztőponyva esetén az acélszerkezet 1”-os csőből készül a szerkezet.

A szem védelme érdekében, ne kössön kompromisszumokat! Csak megfelelő minőségű hegesztőponyvát használjon!

1 komment

Címkék: ponyva függöny műanyag box ipari hegesztő hegesztés pvc függönyök hegesztőfüggöny hegesztőponyva hegesztőbox térelválasztás műanyagfüggönyök

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr521151027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása