HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Miért fontos az egységes arculat?

2009.09.04. 11:48 rgstudio

Ha magánéletünkben találkozunk valakivel, természetesnek vesszük az első benyomás fontosságáté. Éppen ezért igyekszünk rögtön kedvesnek, meggyőzőnek tűnni. Miért nem figyelünk azonban erre az üzelti életben is?

Nem, nem arra gondolok, hogy ott is igyekezzünk jó benyomást kelteni üzletfeleinkben, hanem arra, hogy ne feledkezzünk meg az apró részletekről sem! Ilyen pl. a névjegykártya, a céges autó, a levélpapírok, prospektusok? Mit sugallnak ezek az elemek?

Egységet, cégünk üzenetét?

Vagy rendezetlenséget, megbízhatatlanságot?

Nagyon fontos az egységes arculati elemek kialakítása, ha szeretnénk sikeres üzletet kötni, illetve jó benyomást tenni, és nem csak elsőre!

Az egységes arculat kialakításával bízzunk meg szakembereket, hiszen ahogy írtam, megtérül a befektetés! Illetve kárt okozhat annak hiánya.

Ha szeretne többet tudni az arculattervezésről, látogasson el honlapunkra!

Szólj hozzá!

Címkék: pécs egységes arculat arculattervezés arculattervezes

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr431359659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása