HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

A megnyerő arculat a siker kulcsa

2010.08.26. 08:43 rgstudio

Miért van szükség egy olyan komplex, jól átgondolt, megtervezett és kivitelezett arculati koncepcióra?

A válasz nagyon egyszerű. Ugyan az a folyamat zajlik le az emberekben, amikor találkozik egy céggel, vagy annak valamilyen anyagával, mint, amikor egy új embert ismer meg. A külső és a megjelenés alapján kialakul egy első benyomás, ami megváltoztathatatlan és sok esetben nagyon nagy hatással van az ügyfelekre a további együttműködés szempontjából.

Hogyan érheti el, hogy pozitív legyen ez az első benyomás?

Egy olyan arculati koncepció kidolgozására van szükség, aminek a segítségével minden arculati elem megjelenése egységes és megnyerő lehet. Arculat tervezés során tehát az össze kommunikációs elemnél (névjegykártya, levélpapír, weboldal, céges brosúrák, stb.) egy egységes megjelenést hozunk létre, olyat, ami jól illeszkedik a céghez, és annak célcsoportjához.

A sikerhez tehát hiába a jó minőségű termék és szolgáltatás, ha a cég megjelenése, arculata alapján nem őket választják a potenciális ügyfelek.
 

Szólj hozzá!

Címkék: marketing online koncepció céges tervezés arculat arculati

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr742248641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása