HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Milyen kontaktlencsét válasszon?

2010.11.19. 11:30 rgstudio

Vannak olyan emberek, akik szemüveg helyett inkább a kontaktlencsére szavaznak. Van, hogy munkájuk, szabadidős tevékenységük miatt, vagy pusztán a kényelem miatt választják a kontaktlencséket a szemüveg helyett.

Azonban nem csak szemüveg és kontaktlencse, hanem kontaktlencse és kontaktlencse között is óriási különbség van. Ezért nem mindegy az, hogy milyen lencsére esik a választásunk. A pécsi Sigmond Optikában pontosan ezért fordítanak nagy gondot arra, hogy segítsenek a páciens számára a legmegfelelőbb kontaktlencse megtalálásában. Az ugyanis, hogy valakinek például kemény, félkemény, vagy lágylencsét ajánlanak, függ a dioptria értékétől, a szaruhártya méreteitől, a szaruhártya érzékenységétől és még sok mástól is.

Ha szeretne kontaktlencsét, vagy egyszerűen csak le szeretné váltani szemüvegét kontaktlencsére, akkor olyan optikát válasszon, ahol nem sajnálnak időt szánni a megfelelő lencse kiválasztására.

Válassza a pécsi Sigmond Optikát!

 

Szólj hozzá!

Címkék: pécs kontaktlencse

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr242459040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása