HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Műholdas internet megoldások az RG Networks-től!

2011.04.19. 13:26 rgstudio

A pécsi RG Networks Kft. most megoldást kínál azoknak a vállalkozásoknak, akiknek a munkájukhoz olyan helyeken is szükségük van gyors és állandó internetkapcsolatra, amit a korábbi, hagyományos eszközökkel nem tudtak megvalósítani.

Hiszen hiába terjedt el a vezetékes internet, ha a vállalkozása telephelyére nem vezették be. Problémák merülhetnek fel a mobilszolgáltatók által reklámozott mobilinternetekkel is, amik stabil térerő nélkül szintén használhatatlanok.

Milyen megoldást tud kínálni a pécsi RG Networks?

vanNET néven ismert kétirányú műholdas internet szolgáltatásának köszönhetően ezentúl még a legelhagyatottabb helyeken is internetezhet, sőt VoIp telefonnal telefonálhat is, még akkor is ha nincs térerő.

Felkeltettük az érdeklődését! Tudjon meg még többet a az RG Networks Kft. szolgáltatásáról, mert az ő segítségükkel mindenhol vanNET!

Szólj hozzá!

Címkék: voip telefon internet hálózat szolgáltatás kapcsolat ip szolgáltatások vezeték szolgáltatók nélküli műholdas

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr42839468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása