HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

A honlaptervezés szabályai

2012.03.19. 09:51 rgstudio

Azt már mindenki tudja, hogy egy cég számára elengedhetetlen, hogy rendelkezzen honlappal. Honlap segítségével kommunikál az érdeklődőkkel és vevőkkel, ezen keresztül hirdeti magát, itt találhatnak róla információkat a kíváncsiskodók. Természetesen egy honlap csak akkor lehet igazán hasznos, ha az valóban jól lett megtervezve, felépítve. Lássuk, mik is a honlaptervezés legfontosabb szabályai: 

- Design és arculat kapcsolata: a honlap számára kialakított design mindig egyezzen az arculattal, tükrözze a cég tevékenységünket. Kérdései vannak a megfelelő arculattal kapcsolatban? Kattintson ide!

- Honlap tartalma: honlapunk szövegezése legyen jól megfogalmazott, tartalmazzon képeket is, de törekedjünk a minél több, tevékenységnek megfelelő írott szövegre! Ezek legyenek könnyen érthetőek, tartalmazzanak kulcsszavakat. Törekedjünk az oldal könnyű kezelhetőségére.

- Linképítés a minél nagyobb látogatottság érdekében.

- Főoldal szerepe: a főoldal azért kulcsfontosságú elem, mert általában ide érkezik a látogató először. Fontos, hogy figyelemfelkeltő szövegeket, híreket is elhelyezzünk itt.

- Kapcsolatfelvétel lehetősége: mindenképp adjunk meg elérhetőségeket honlapunkon, hogy az érdeklődök vevőkké válhassanak!

Honlaptervezéssel kapcsolatos további kérdéseire mind választ talál ezen az oldalon! Regisztráljon, és tanuljon a cserébe kapott e-book-ból hasznos tippeket a vevőszerzéshez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr774325339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása