HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Spóroljon az építkezésen

2011.08.01. 12:07 rgstudio

és költözzön be időbe!

Sokan belevágnak az építkezésbe úgy, hogy nem gyakorlott építészek, így a kapcsolattartás a különböző vállalkozókkal sokszor vitákhoz vezet. 
A műszaki ellenőrzés pont ezt kerüli ki, hogy egy elkezdett építkezés, az előre kialakított ütemben haladjon, és ez ne kerüljön plusz költségbe.

Olvasson többet a műszaki ellenőrzésről!

A Pentz Kft. több éve végez szakmailag megfelelő műszaki ellenőri tevékenységet, amelyet a mögöttük álló referenciák is bizonyítanak.

Ha szeretné, hogy minden új rendeletről, szabályozásról értesítve legyen, és szeretné, ha ingatlana biztonságos lenne, akkor vegye igénybe műszaki ellenőr segítségét!

Tudjon meg többet a Pentz Kft. műszaki ellenőri tevékenységéről! Kattintson ide!

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan ingatlanközvetítés ingatlanok műszaki ellenőr műszaki ellenőrzés új építésű ingatlan eladó lakások pécs új építésű házak ingatlan baranya megye új építésű lakóparkok építési műszaki ellenőr

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr73116548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása