HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

A Senseo világa / A kávézás kultúrája

2009.11.24. 12:19 rgstudio

Adott területen élő fogyasztók ízlésének leginkább megfelelő kávét a különféle kávészemek szakszerűen alkalmazott keverésével lehet készíteni.
A Douwe Egberts Senseo kávépárnák megalkotásakor is a kávéfajták keverésével elérhető legmagasabb minőség és annak folyamatos biztosítása volt a cél.

Élvezze a különleges kávépillanatokat a Latte Select egyedi kávéfőzési eljárásának köszönhetően! A könnyen kezelhető Philips Senseo kávéfőzővel és az egyedileg kifejlesztett Douwe Egberts Senseo kávépárnákkal telt ízű, zamatos kávét készíthet, tetején finom habréteggel.

A Senseo Latte Select kávéfőzővel ízletes kávékülönlegességeket készíthet friss tejhabbal. Egyetlen gombnyomással választhat a Cappuccino, Latte Macchiato, Café Latte vagy a hagyományos Senseo feketekávé közül. A habosító rendszer gondoskodik róla, hogy minden alkalommal tökéletes minőségű tejhabot adhasson kávéjához.
A Senseo Latte Select kávéfőzővel ízletes kávékülönlegességeket készíthet egyetlen gombnyomással. Élvezze a Cappuccino, Latte Macchiato vagy Café Latte ízét, melyet a különleges kávé és tejhab harmóniája biztosít.

Cappuccino: erős, ízben gazdag kávé tejjel, tetején tejhabbal
Latte Macchiato: 3 rétegből álló ital, finom feketekávé, forró tej és tejhab hármasával
Café Latte: feketekávé és forró tej lágyan elkeverve, vékony tejhabbal a tetején

Szólj hozzá!

Címkék: kávé kávéfőző kávézás kávégép senseo

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr121548636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása