HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Portálrendszerekről néhány szóban

2010.07.30. 09:17 rgstudio

A 21. században egy vállalkozásnak már nem az jelenti az előnyt, hogy rendelkezik-e weboldallal, hanem, hogy milyen az az oldal, mennyire szolgálja ki az oda látogatók igényeit, mennyire találják meg rajta a megfelelő információt, stb.

Egy tartalomkezelő portálrendszer segítségével ezek az alapvető elvárások könnyen megoldhatóak. Segítségével könnyen saját, vagy célközönségünk igényei szerint alakíthatjuk honlapunk tartalmát.

A portálrendszer kialakítása előtt fel kell mérni, hogy amennyiben már rendelkezik valamilyen portálrendszerrel, akkor elegendő annak az átalakítása, vagy egy teljesen új rendszerre van szükség. Minden esetben figyelembe kell venni a honlap célját, felépítését, működési elvét.

Portálrendszerek segítségével Ön is saját elképzelései szerint alakíthatja a weboldalát.

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal pécs készítés tartalomkezelő portálfejlesztés portálrendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr962186516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása