HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Csempék, burkolólapok széles választékban!

2010.09.07. 11:54 rgstudio

A Tamási székhelyű Csepregi Építőanyag Szakkereskedésben rengeteg csempe, és burkolólap között válogathatnak az érdeklődők.

A minőségi olasz csempék mellett megtalálhatóak hidegburkolási anyagok és segédanyagok is.

A cég évek óta közvetlen kapcsolatban áll az olaszoszági, Cooperativa Ceramica D’Imola burkolólap és a Casalgrande Padana gyárral. A katalógus szerinti összes termékét forgalmazza és sokat közülük raktárkészleten is tart.

Az Imola Ceramica burkolólapjai nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen a minimál stílustól kezdve a modern vonalvezetésig mindenki megtalálja a termékpalettán az otthába leginkább illő csempét.

Tekintse meg csempe választékunkat honlapunkon!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: olasz csempe fali

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr32277345

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Felújítás pornó 2010.09.09. 17:28:25

Mert felújítani kell. Életében egyszer minden jóravaló embernek látnia kell, ahogy szétverik a fürdőszobáját erős, izomtól duzzadó karok, ahogy a rosszul elvágott, méregdrága járólapok a szomszéd ajtaja előtt sorakoznak, ő meg csak azt tudja kérdezni: ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása