HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Flash honlapok előnyei

2010.06.16. 08:33 rgstudio

A flash honlapok, olyan interaktív felületek, amelyek segítségével a weboldal tulajdonosok sokkal érdekesebbé tehetik az oldalukat. Olyan látványos megoldások valósíthatók meg az ilyen oldalakon, és olyan eredmények érhetők el, amelyek egy egyszerű honlappal nem


Nem csak az egész honlapra, hanem annak csak egy részére is alkalmazható például fejléc animációként, látványos diagramoknál, videólejátszóknál, stb.

Vigyázni kell azonban a flash honlapokkal, mert lassítja az oldalak betöltésének idejét, valamint ha a célcsoport nem rendelkezik megfelelő lejátszóval, akkor nem tudja megnézni a honlapot, amely pozitív helyett negatív képet alakít ki a weboldalról és annak tulajdonosáról.
 

Szólj hozzá!

Címkék: flash animáció honlap interaktív honlapok

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr822085328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása