A szállítást megelőző nap készítjük el a következő napi rendeléseket. Fontos megjegyezni, hogy nem alkalmazunk mélyhűtést.
Konyhánkon a legmodernebb élelmiszeripari technológiával biztosítjuk a minőségét. Az úgynevezett sokkolásos technológia nagy előnye, hogy az ételek megőrzik tápanyagtartalmukat, frissességüket, ízüket, mindemellett tartósítószer nélkül is 3 napig megőrzik szavatosságukat, hűtött tárolás mellett.
A frissen elkészült ételeket hirtelen hűtéssel kb. 1,5 óra alatt hűtjük le a főző hőmérsékletről 3 fokra, majd gondoskodunk a zárt hűtőláncon keresztül történő biztonságos szállításról.
Így garantáljuk az ételek élelmiszerbiztonsági szavatossági idejét.
Látogasson el honlapunkra és böngésszen az étlapon szereplő finomságok között!