HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Egyedi portálok fejlesztése

2010.11.04. 14:55 rgstudio

Ma már számos ingyenes tartalomkezelő rendszert töltehetünk le a világhálóról és segítségükkel szerkeszthetjük, tartalommal tölthetjük fel weboldalunkat. Ezeknek a rendszereknek a legnagyobb előnye, hogy ingyenesek, és segítségükkel sok minden megoldható, azonban ez nem mindig olyan egyszerű. Ezeket ugyanis maguk a felhasználók fejlesztik, így, ha Ön valami újat szeretne, arra lehet, hogy több hónapot is várnia kell. Arról nem is beszélve, hogy ha ezek a fejlesztések meg is valósulnak, attól még nem biztos az, hogy azok az Ön céges weboldalának is megfelelőek.

Mi a teendő ilyenkor?

Egyedi fejlesztésű tartalomkezelő portál segítségével egy olyan rendszert kap, ami teljesen az Ön igényei szerint lett kialakítva. Nem kell hónapokat várni a további fejlesztésekre, bármikor bővíthető egyedi modulokkal, ráadásul ezekhez a rendszerekhez a fejlesztő cégek egyedi tanácsadást és oktatást is adnak, amellyel rengeteg időt takaríthat meg.

Készíttessen elképzelései és igényei alapján egy egyedi portált.
 

Szólj hozzá!

Címkék: weboldal portál pécs weblap webáruház készítés honlapkészítés weblapkészítés egyedi portálfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr992423233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása