HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Műszaki ellenőrzés = spórolás?

2011.08.05. 10:32 rgstudio

Sokan egyedül, szakemberek nélkül vágnak bele építésbe, ingatlanfejlesztésbe, hisz úgy gondolják, hogy ezzel is pénzt takaríthatnak meg.

A vállalkozókkal való tárgyalás, egyezkedés nem könnyű feladat, ami sokszor időben is elhúzódik, illetve a változtatások plusz költségeket jelenthetnek. 

Ha Ön ezt szeretné elkerülni, kattintson ide!

A műszaki ellenőr az, aki szakmai képesítésének megfelelően koordinálja az építkezést az elejétől a végéig, így elősegítve, hogy az előzetesen lefektetett tervek megfelelően haladjanak. Műszaki ellenőrzést nem végezhet akárki, de a Pentz Kft.-nél képesített műszaki ellenőrök állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Ha szeretné megtudni, hogy miért is jó Önnek, ha műszaki ellenőrzést vesz igénybe, kattintson ide!
 

Szólj hozzá!

Címkék: műszaki ellenőr műszaki ellenőrzés új építésű ingatlan új építésű házak új építésű lakóparkok építési műszaki ellenőr

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr453127492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása