HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Mennyit ér ez a ház?

2011.09.07. 08:43 rgstudio

Sokan gondolják úgy, hogy könnyen meg tudják maguktól is becsülni egy ingatlan értékét, és egy szakértő alkalmazása csak plusz kiadást jelent. Ez nem így van. Egy értékbecslő sok újat tud mondani, hisz megfelelő szakértelmével képes a legkisebb pozitív vagy negatív dolgokat észrevenni, amelyek módosítják a becsült árat!

Olvassa el miért érdemes ingatlan értékbecslést alkalmazni! Kattintson ide!

Mit is takar az ingatlan értékbecslés fogalma?

"Az ingatlan értékbecslés nem egzakt tudomány, nem csupán matematikai modelleket alkalmazó szakma, hanem bizonyos mértékig látnokság, jövőkutatás is. Abban az értelemben igaz mindez, hogy a vagyontárgy piaci értékét csak akkor lehet biztosan tudni, ha az már elkelt. Az értékbecslési problémák megoldásához azonban mégiscsak nélkülözhetetlen a matematika bizonyos szintű alkalmazása."-Wikipedia

Ebben nyújt segítséget a Pentz Kft.! Segítségükkel Ön is pontos értéket kaphat arról, hogy mennyit ér saját, illetve vásárolni kívánt ingatlana.

Nézze meg a Pentz Kft. értékbecslési díjtáblázatát most!
 

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan pécs értékbecslés ingatlanközvetítés ingatlan értékbecslés ingatlan értékelés ingatlan érték ingatlan értékbecslő lakás értékbecslés ingatlan értékbecslés díja

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr543208233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása