HTML

honlap-link

Az RG Stúdió tevékenységéről, ügyfeleiről olvashatunk.

Friss topikok

Értékbecslés felsőfokon!

2011.09.12. 09:55 rgstudio

Értékbecslést nem csupán kíváncsiságból készíttethetünk. Szükségünk lehet rá hitelfelvételkor, hagyatéki ügyekben stb.

Ha ingatlan eladáson vagy vásárláson töri a fejét, a valódi árat a megfelelő hozzáértő segítségével állapítsa meg, hisz ez egy független szakvéleményt jelent!

Nézze meg, hogy mennyibe kerül egy ingatlan értékbecslés! Kattintson ide!

Értékbecslést bárki végezhet, de kevesen rendelkeznek a megfelelő piaci ismeretekkel, és hozzáértéssel. A Pentz Kft. megfelelő ismeretei, a több éves referenciamunkájukban is jól látszik.

Ha a Pentz Kft. szakembereivel készítetti értékbecslését, akkor ha szüksége van rá, akkor idegen nyelven is elkészítik a szakvéleményt.

Ha további információkra lenne szüksége arról, hogy mikor hasznos az ingatlan értékbecslés, mennyibe kerül stb, kattintson ide!

Szólj hozzá!

Címkék: értékbecslés ingatlan értékbecslés ingatlan értékelés ingatlan érték ingatlan értékbecslő ingatlan értékbecslés díja

A bejegyzés trackback címe:

https://honlap-link.blog.hu/api/trackback/id/tr953220114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása